over onsTandprothetische Praktijk Dalm is sinds 2012 werkzaam op het gebied van tandprothetische zorg in Brunssum, Treebeek. Toen nam Martijn Dalm (1973) de bestaande praktijk over van Jos Duijzings. Martijn was al sinds 1992 werkzaam in de tandtechniek. In 2006 studeerde hij af aan de HVU in Utrecht als tandprotheticus.

Tandprothetische Praktijk Dalm werkte al nauw samen met de tandartsen van de huidige Tandartsenpost Hoensbroek. Toen deze de nieuwe locatie aan de Mgr. Nolensstraat in Hoensbroek betrokken en er ruimte over in het gebouw was, vestigde Tandprothetische Praktijk Dalm hier haar hoofdvestiging. Naast de behandel- en onderzoekskamers werd tevens het geavanceerde tandtechnische laboratorium in gebruik genomen.

Daar worden alle voorkomende werkzaamheden voor de vervaardiging van gebitsprotheses alsmede reparaties uitgevoerd een fulltime team van drie tandtechnici. Samen met de twee mannen en één dame staat Martijn Dalm en zijn team garant voor kwaliteit, goede service en hoogwaardige zorgverlening.

contact

Praktijk Hoensbroek
Mgr. Nolensstraat 27
6431 JL Hoensbroek
Tel: 045 - 8200 385

Openingstijden
Ma - Do : 09.00 – 17:00
Vr : 09:00 – 12:00

E-mail: info@tandprotheticusdalm.nl

Tandprothetische Praktijk Dalm is aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT). Tandprotheticus is een beschermd beroep en de ONT behartigt hun belangen. Zo staat de organisatie in nauw contact met de overheid, zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties en overige mondzorgkoepels. De ONT zorgt er ook voor dat de leden hun vakkennis kunnen bijhouden.